Yes! Bobo Choses SS18 is weer gevaarlijk te gek!

Blij! Dat word ik elk seizoen van de hele collectie van Bobo Choses. Kleurrijk en speels zijn absoluut de kernwoorden van dit Spaanse kindermerkje. De leukste items uit de nieuwste collectie voor babyjongens, grote jongens, babymeisjes en grote meisjes heb ik voor je verzameld in deze blog!

Bobo Choses SS18 ligt in winkels en staat online en dat betekent: shoppen! Voor Emilia koop ik al een paar jaar één of twee items van Bobo Choses. De stoffen zijn zacht en stevig tegelijk en dat betekent dat er in elk kledingstuk lekker gespeeld kan worden. De printjes zijn altijd apart en spreken vaak tot de verbeelding van kinderen. De collectie Bobo Choses van Bobo Choses is gemaakt van organisch katoen. Ik vind het niet erg om voor die paar items die we ervan kopen iets meer te betalen, want ik combineer de kleding eindeloos door met de betaalbare merken. Emilia’s favoriete kledingstuk voor komende zomer is nu al bekend: nummertje zeven!

| ééntwee drieviervijfzes zevenachtnegentienelf twaalf |Bobo Choses SS18

| dertienveertien vijftienzestienzeventienachttiennegentien – twintig – eenentwintigtweeëntwintigdrieëntwintigvierentwintig |Bobo Choses SS18

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers